İSMET NERGİZ - Okul Müdürü

01.10.1976 tarihinde Kayseri´de dünyaya geldi.İlkokulu, Kayseri Melikgazi Yüzüncü Yıl İlkokulunda ,ortaöğrenimini Kayseri Fevzi Çakmak  Lisesinde ,üniversite eğitimini Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde yaptı.Anadolu Üniversitesi Felsefe Lisans, Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Lisans programlarını bitirdi.2014 yılında Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü  ‘Eğitim Programları´ alanında yüksek lisans yaptı.Göreve 1997 yılında Adana ili Feke İlçesi Kısacıklı Köyünde müdür yetkili öğretmen olarak başladı.Adana ili Feke İlçesi  Karacaoğlan İlkokulunda ,Adana ili Feke İlçesi  Belenköy İlkokulunda Adana İli Yüreğir İlçesi Mehmet Ali Yılmaz İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak, Seyhan İlçesi Şükran Çobanoğlu İlköğretim Okulu , Çukurova İlçesi Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu ,Çukurova İlçesi  Emine Nabi Menemencioğlu İlkokulunda müdür yardımcısı olarak görev yaptı. Seyhan İlçesi Şehit Erhan Taştimur İlkokulu müdür yardımcısı iken 10.09.2021 tarihinde Kıyıboyu  İlkokulu müdürü olarak atandı. Evlidir ve Mert Cem’in babasıdır.

(322) 503 4266 Eposta