Kıyıboyu İlkokulu

Vizyon: Yeşilin hakim olduğu bir okulda, spor alanlarının eksiksiz yer aldığı, tam donanımlı dersliklerinde Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemiş, milli ve insani değerlerle donanmış, ülkesini ve insanını seven, hoşgörü sahibi, çevresiyle sağlıklı ilişkiler kurabilen, yapıcı, araştırıcı, yaratıcı ve üretken bireylerin topluma kazandırıldığı ve onların kendini her alanda güvende hissettikleri ve mutlu oldukları, Adana´nın en gözde okullarından biri olmak vizyonumuzdur.

Misyon: Türk milli eğitiminin genel amaçları doğrultusunda, öğrenmeye istekli, yüksek karakterli, sorumluluk sahibi, ufku açık, özgüveni gelişmiş, yüreği yurt, millet ve insan sevgisiyle çarpan; aydın, yaratıcı, etik değerleri benimsemiş, bedenen ve ruhen sağlıklı, idealist, bilimselliği benimsemiş, düşünen, eleştiren, bilgiye kendisi ulaşabilen, çağdaş dünyada yerini alabilecek bireylerin yetiştirildiği bir okul olmak misyonumuzdur.

Başarılar:

Saatler: Giriş 08.30 Çıkış 14.20
Isınma: Klima, Doğalgaz
Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kiyiboyuilkokulu.meb.k12.tr

Adres - BARIŞ MAH. 50106 SK. KIYIBOYU İLKOKULU BLOK NO 4 SEYHAN / ADANA

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Seyhan İlçesi Barış Mahallesi sınırları içerisinde yer almaktadır. Kıyıboyu TOKİ konutları güneyinde kanala 800 metre mesafededir.

Adres - BARIŞ MAH. 50106 SK. KIYIBOYU İLKOKULU BLOK NO 4 SEYHAN / ADANA

Ulaşım Yeşilevler 3

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 5.7 km. uzaklıkta ve ilçe merkezine 5.3 km uzaklıkta bulunmaktadır.